Misiunea Kwasizabantu este o misiune evanghelicã independentã care a luat ființã dintr-o miscare de trezire spiritualã din Africa de Sud.

Îi mulțumim Domnului pentru Trezirea din Africa de sud, prin care astăzi, oamenii din toate neamurile pot sã vadã lumina Sa mare şi pot veni la El sã gãseascã odihnã la umbra Sa.

Numele Kwasizabantu vine din limba zulu şi semnificã "locul unde oamenii gãsesc ajutor".

Noi, Kwasizabantu am ales cedrul ca emblemã a Misiunii - o oazã unde oamenii pot renaşte, pot fi învioraţi şi însuflețiți de Domnul.

În 2 Cor 6:14 - 7:1 Domnul ne dã promisiunea minunatã cã va umbla şi va locui printre noi. Aceasta este trezirea - sã trãieşti în prezenţa lui Dumnezeu şi sã cunoşti acea relaţie intimã cu El. Mulţi ne întreabã cum pot sã experimenteze o trezire, sã o pãstreze şi sã nu o piardã din nou. Preţul pe care trebuie sã-l plãtim este clar în acest loc: nu avem voie sã atingem nimic necurat, trebuie sã ne despãrţim de orice este necurat, şi atunci Domnul ne va primi ca pe ai Sãi şi va locui în noi.

"Deci, fiindcã avem astfel de fãgãduinţe, prea iubiţilor, sã ne curãţim
de orice întinãciune a cãrnii şi a duhului şi sã ne ducem sfinţirea
pânã la capãt, în frica de Dumnezeu. (2 Cor. 7:1)"

Dorinţa noastrã pentru fiecare este ca relaţia noastrã cu El sã rãmânã sãnãtoasã şi noi sã nu permitem nici celui mai mic lucru sã vinã şi sã ne despartã de El.
Sã cunoaştem acea umblare intimã cu EL, în care suntem conduşi de El şi sã experimentãm sãlãşluirea Duhului Sãu Sfânt, astfel încât Domnul sã poatã sã se glorifice prin noi.

Domnul sã ne dea harul sã îi rãmânem credincioşi pânã la sfârşit!

Mai jos puteți vizualiza prezentarea Misiunii din Voiteg redată cu prilejul aniversării a 20 de ani.