Adevărul îți va da putere și eliberare

Romani 9:1

Spun adevarul in Hristos, nu mint; cugetul meu, luminat de Duhul Sfant, imi este martor

E important cum Ii vorbim Lui Dumnezeu, suntem sinceri? Multi au vorbit Domnului, dar El nu s-a oprit la ei pentru ca nu au fost sinceri. Dar s-a oprit la femeia cu scurgere de sange. Ea s-a aruncat la picioarele Lui si a atins poala hainei, pe cand ceilalti vroiau de sus sa ajunga la El. Ei nu i-a pasat ca ceilalti poate o calcau pe maini. Si Domnul Isus i-a spus: credinta ta te-a mantuit. Ea a fost vindecata pentru ca a spus adevarul, nu i-a pasat de ce spun ceilalti (dar Doamne Tu ma vezi, eu iti spun totul).

Domnul Isus a spus: Adevarul va va face liberi.

Daca iti propui sa fii marturie, dar vezi ca nu poti, nu ai putere, atunci adevarul e cel care iti da putere. Duhul Sfant te intreaba: Tu cum ai umblat pana acum? Ai spus adevarul? Spune adevarul intreg, nu jumatate si atunci vei fi eliberat. Adevarul e ca tu ai pacatuit.

Pacatul are acelasi efect ca radioactivitatea. Daca nu il marturisesti se extinde. Radioactivitatea nu o simti, dar dupa scurta vreme incepe sa te afecteze. La fel se intampla ceva in viata ta, pe care il tii ascuns si in putin timp te va afecta si iti va aduce moarte spirituala. Mergi si spune tot adevarul.

Cand vine Domnul Isus, al cui esti? Al Domnului, care e adevarul sau al diavolului, care e minciuna?